Hvorfor du bør 1) følge med og 2) bidra til denne plattformen!

The Creative Industry Brief er magasinet som løfter frem kreativitet og innovasjon og gir menneskene bak idéene et ansikt.

Vi vet at vi begynner å se slutten på oljeeventyret og at roboter er fremtiden. Automatisering og AI har nærmest blitt en virtuell kollega og assistent, og vi mennesker står snart igjen der alt egentlig begynte – med vår evne til å tenke selv og løse utfordringer med vår kreativitet.

Kreativitet driver verden fremover, og det er vår kreativitet som kan redde oss fra de utfordringene vi står overfor i dag. Det er den nye økonomien. Vi ønsker å inspirere og motivere dere unge mennesker der ute, ved å gi et innblikk i hvordan de ulike kreative bransjene påvirker og tilpasser seg verden, og hvordan de kan være løsningen for både dagens og morgendagens samfunnsutfordringer.

Creative Industry Brief ble etablert av 657 Oslo, Norges største – for ikke å nevne Nordens beste – coworkingspace innen kreativ næring, hvor vi ser de kreative kreftene utfoldes hver eneste dag. 657 Oslo lanserte Creative Industry Brief for å dekke alle de spennende tankene og idéene som skjer i disse industriene.

Det kreative skiftet

Det står ikke om dette i historiebøkene, fordi det skjer akkurat nå. Det er en endring i det tradisjonelle arbeidsmarkedet, og mennesker søker miljøer og nettverk der det verdsettes samarbeid, fremfor konkurranse. Og deling fremfor silotenkning.

Det er en bransje bestående av uredde og engasjerte unge mennesker som har erklært sin selvstendighet fra det tradisjonelle næringslivet og blitt den raskest voksende bransjen i Europa. Det er dere det handler om: deres tanker, meninger, produkter, tjenester, selskap, initiativ og handlinger.

Det har eksistert et behov for en samarbeidsplattform hvor den norske, kreative industrien bidrar med sine stemmer. Og vi vil danne et nettverk for å bygge opp en aktuell og frisk debatt for, og av, unge mennesker. Det er det Creative Industry Brief skal bli, og vi inviterer deg til å dele, komme med innspill, engasjere deg, og ikke minst – bidra.

Velkommen til fremtiden!

Untold Editorial

De unge menneskene i Untold er Creative Industry Brief’s primus motor. Redaksjonen består av studenter og unge personer tilknyttet de ulike norske kreative høyskolene. De skaper innhold, markedsfører, styrer communitiet og produserer andre innholdsrelaterte produkter. Vil du vite mer om Untold?Kontakt oss her. Untold bistås redaksjonelt av Superblaise, byrået bak Creative Industry Brief’s design og ansvarlig utgiver for plattformen.

Creative Industry Brief har ingen kommersielle bindinger, og alt sponset innhold er tydelig merket.

Teamet

Nicoline Gundersen

Benjamin Solli

Lina Halvorsen

Mellina Villanueva

Daniel Butenschøn

Anine Willums Karp

Henriette Wulff

Se flere